Informasjon om øvinger høsten 2020

Informasjon om øvinger høsten 2020

Publisert av Alise Hjellbrekke den 10.09.20. Oppdatert 27.09.20.

Vi er endelig tilbake i vårt faste øvingslokale på musikkrommet på Eiksmarka skole. Det blir nå øvinger hver tirsdag kl.18-20.30 som før, men som ellers i samfunnet har vi nye regler å forholde oss til. 

Følgende gjelder frem til annen beskjed blir gitt: 

- alle som kommer på øving må melde i fra til leder Hanne før kl.18 hver tirsdag (send til Hanne på mob. 41421319). Vi kan max være 20 personer i rommet, så her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Det vil bli ført liste over hvem som er tilstede på hver øving som kan fremvises ved spørsmål om det. 

- man kan ikke møte på øving dersom man har forkjølelsessymptomer, er i karantene eller har vært i utlandet (uansett land) siste 10 dager.

- vi har kun musikkrommet til disposisjon foreløpig så det bli kun samspillsøvinger inntil videre. Pausene våre må avholdes inne i musikkrommet eller helt ute i det fri.

- vi holder 1 m avstand og alle vasker hendene ved ankomst.

- vi må sprite over alle flater etter oss. Dette håndterer styret ved Hanne (vår egne smittevernekspert). Håndsprit vil være tilgjengelig på øvingene.

 

Dette er omtrent som vi har det ellers i livene våre for tiden, så dette kommer vi også i øvingssammenheng til å klare helt fint.  

Vel møtt på neste øving og husk å melde fra til Hanne dersom du ønsker å komme på øving :)